Uhapšeni Igor Mašanović i Vukan Vujačić
Ilustracija

Osumnjičeni za ubistvo Đuričkovića

Uhapšeni Igor Mašanović i Vukan Vujačić

U nastavku uspješne međunarodne saradnje crnogorske i kosovske policije, postupajući na osnovu operativnih informacija koje su dobili od kolega iz Crne Gore, kosovska policija je lišila slobode Igora Mašanovića (22) i Vukana Vujačića (23), oba lica iz Cetinja.

Ova lica su se potraživala po Interpolovoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Podgorica zbog osnovane sumnje da su, zajedno sa M.M. (38) iz Podgrice, počinili krivično djelo teško ubistvo na štetu R.Đ. iz Cetinja 10. oktobra 2016. godine u Cetinju, saopšteno je iz policije.

Time su sva lica osumnjičena za ovo krivično djelo lišena slobode. Naime, u nastavku uspješne i efikasne saradnje službenika Uprave policije i policije Kosova, na teritoriji Kosova realizovana je još jedna zajednička akcija i slobode su lišeni I.M. i V.V. za kojima je bila raspisana potjernica od strane NCB Interpol Podgorica zbog osnovane sumnje da su zajedno sa M.M. počinili krivčno djelo teško ubistvo na štetu R.Đ.

Podsjećamo da je M.M. lišen slobode prije dva dana na Kosovu u zajedničkoj akciji crnogorske i kosovske policije, a kada je slobode lišen i Đ.P. (31) iz Nikšića.

Nastavlja se komunikacija crnogorskih i kosovskih nadležnih organa u vezi sa pitanjima izručenja i predaje ovih lica crnogorskoj policiji. U toku su pretresi na nekoliko lokacija na teritoriji Podgorice a koje koriste lica za koja se sumnja da su pružala logistiku i pomoć u toku bjekstva osumnjičenim M.M, I.M. i V.V. Nastavljaju se zajedničke aktivnosti policije Crne Gore i policije Kosova u cilju lociranja i lišavanja slobode lica koja se potražuju od strane crnogorske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.