Izašao novi ljetnji hit Jelene Rozga (FOTO)(VIDEO)
Iz spota za novu pjesmu Jelene Rozga

Otkriva njenu slabu stranu

Izašao novi ljetnji hit Jelene Rozga (FOTO)(VIDEO)

„Uzmem koliko mi daš“ novi je ljetni hit Jelene Rozge u kojem je napokon otkrila što je to njena slaba strana. U susret vrućim ljetnim danima Jelena je otpjevala neodoljivu zaraznu pjesmu prepunu pozitivnog životnog veselja koja već prema prvim reakcijama naslućuje kako dugo neće silaziti s top liste.

Za pjesmu je snimljen i video spot u kojem se u društvu Jelene pojavljuje prezgodni mladi glumac Filip Palcić . Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane, saopštio je PR Jelene Rozga.

"Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put - samo ljubav! Snimanje video spota će mi ostati još dugo u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno  - jedan tren je sijalo sunce, drugi lila kiša, te je bilo prilično zahtjevno, ali u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje", ističe Jelena o novom projektu.

3

Iz spota za novu pjesmu Jelene Rozga

Pjesmu potpisuje muzički dvojac Vjekoslava i Tonči Huljić, a spot je režirao Dario Radusin.

I dok će se „Uzmem koliko mi daš“ vrtjeti na domaćim radio stanicama, Jelena će, kako se ističe, ljeto provesti radno, koncertima u cijeloj regiji, a uskoro najavljuje i nove projekte.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.