Merkel: Mora postati normalno da se ruski i američki predsjednik sastaju
Merkel, Putin i Tramp

Merkel: Mora postati normalno da se ruski i američki predsjednik sastaju

Njemačka kancelarka Angela Merkel smatra da bi susreti američkog i ruskog predsjednika trebali postati nešto normalno.

Komentar Merkel uslijedio je u petak nakon što je objavljeno da je američki predsjednik Donald Tramp pozvao ruskog kolegu Vladimira Putina da posjeti Bijelu kuću.

Njih dvojica su se već sastala 16. jula u Helsinkiju.

“U principu uvijek je za sve dobro kada se razgovara, naročito kada postoji dijalog između ove dvije zemlje. Mislim da ponovo mora postati normalno da se ruski i američki predsjednik sastaju“, kazala je Merkel.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.