Crnogorska posla: U Budvi možete da provjerite koliko ste teški za 50 centi!
Foto: Čitalac Kodex-a

Čitaoci šalju

Crnogorska posla: U Budvi možete da provjerite koliko ste teški za 50 centi!

Crnogorska turistička ponuda bogatija je ove sezone za još jednu neobičnu uslugu.

Za plažu se pripremamo tokom čitave godine kako bismo imali što bolju figuru a promjena prehrambenih navika i drugi faktori različito utiču na našu tjelesnu težinu tokom boravka na moru.

Ako se na ljetovanju previše opustite, pa tako pretjerate s hranom i pićem, ne brinite se jer u svakom momentu možete da saznate koliko imate kilograma.

Jer Crnogorci nisu lijeni kako kažu za njih, nego su samo inteligentni dovoljno i znaju kako da zarade a da pri tom se ne umore.

Pa tako ako dok uživate na plaži u pici, sladoledu ili pivu vas počne mučiti savjest zbog svega što ste pojeli, možete da potražite vagu i da se izmjerite.

Na ulazu u Mogrensku plažu postavljena je vaga te ukoliko želite da se izvagate na njoj potrebno je da izdvojite  0,50 eura.

3742430022242287909267943497462233582010368n

Foto: Čitalac Kodex-a

Vlasnik ove sprave, dovitljivi Crnogorac uživa u hladu na svojoj ležaljci te prolaznici u svakom trenutku mogu za pola eura da provjere koliko su teški.

Na taj način mogu saznati da li mogu da nastave sa ukusnim obrocima ili shvate da su ipak pretjerali te provjere koliko je plivanje uticalo na kilažu.

Nije poznato da li u ovom slučaju postoji pravo reklamacije, ukoliko posumnjate na tačnost vage.

Savjetujemo da broj kilograma podnesete stojički, bez žalbi i tradicionalnog svaljivanja krivice na vagu, jer svi znamo da je krivo more.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.