Revijom na lukobranu marine počinje ljetnja sezona u Luštici Bay

Dizajnerka Sanja Matijević predstavlja EViDENT

Revijom na lukobranu marine počinje ljetnja sezona u Luštici Bay

Jedinstvena i uzbudljiva i ljetnja sezona u novom gradu na Jadranu, Luštici Bay počeće u petak, 20. jula revijom modne dizajnerke iz Tivta Sanje Matijević koja će predstaviti 14 modela najnovije kolekcije pod nazivom EVidENT.

Na reviji koja će biti održana na lukobranu nove marine u Luštica Bay sa početkm u 21 sat,  modele će nositi manekeni MK „Da Qui“ iz Tivta.

„U iščekivanju velike svečanosti povodom otvaranja Marine Luštica Bay, Marina naselja i Hotela Čedi, pripremili smo, kao i svake godine niz koncerata, izložbi, umjetničkih postavki, operskih večeri i drugih kulturnih dešavanja, ali i golf takmičenja i treninga, te sportskih obuka. Naša kulturna ljetnja scena će obilovati izvođenjima vrhunskih umjetnika koji nam dolaze posredstvom renomiranih festivala u Boki sa kojima tradicionalno sarađujemo. Tako ćemo već 28. jula imati priliku da čujemo Muzička jedinjenja Romana Simovića i njegovih prijatelja, na koncertu koji organizujemo u saradnji sa Međunarodnim festivalom KotorArt. Veoma interesantna dešavanja naš očekuju i kao rezultat saradnje sa operskim festivalom Operosa iz Herceg Novog. Koncept modne revije Sanje Matijević je takođe zanimljiv budući da će biti upriličena na lukobranu naše marine koja je otvorena ovog ljeta“, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka Luštica Development.

SaizlobeDjordjaivaljevia

EViDENT čine svedene, elegantne forme kompleta (sakoi i pantalone) i haljina. Pečat kolekciji daju detalji preuzeti sa uniformi crnogorskih serdara i vojvoda, stilizovani u moderne oblike, što je inače prepoznatljivi dio autorskog rada ove dizajnerke. Boje koje su prisutne su limun žuta, bordo sa zlatnim tonovima u tkanju, topla siva , boja starog zlata, narandžasto crvena i crveno bijela.

LuticaBay

Sanja Matijević je diplomirala modni dizajn u Beogradu na Fakultetu za dizajn, a 2012. godine je završila i master iz savremenog odijevanja na Fakultetu za umjetnost i dizajn u Beogradu. Takođe se školovala i u Milanu na Instituto Europeo di design. Prva revija 2007. godine na Fashion festivalu u Budvi sa sedam internacionalnih kreatora, među kojima je i Tony Ward. Imala je izložbu u Bariju i učestvovala je na Mjesecu dizajna u Ljubljani. Predstavila je svoju kolekciju u Beču, u okviru događaja Fashion for Europe koji je organizovan u sklopu Evrovizije 2015. godine, gdje je izabrana da predstavlja Crnu Goru.

Luštica Bay je jedinstven grad na crnogorskom primorju koji gradi kompanija Luštica Development nadomak Tivta, na poluostrvu Luštica koje je poznato kao jedna od najljepših prirodnih destinacija na crnogorskom primorju. Na površini od 690 hektara biće izgrađeno sedam hotela, dvije marine, golf teren, stanovi, vile, gradske kuće, komercijalni i javni sadržaji, ali i poljoprivredna dobra, sportski tereni, staze za šetanje i biciklizam, i prostranstva netaknute prirode. 

Nova etapa u razvoju projekta je izgradnja gradskog jezgra – Centrala, koji će biti povezan sa postojećim naseljem Radovići, i, pored komercijalnih, ponudiće neophodne administrativne sadžaje poput škole, medicinske ustanove, vatrogasne, policijske stanice i slične sadržaje neophodne za funkcionisanje grada tokom cijele godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.