Detalji nesreće u Bečićima: Vjerenici pretrčavali ulicu na starom pješačkom, uhapšena Budvanka
Foto: Privatna arhiva

Detalji nesreće u Bečićima: Vjerenici pretrčavali ulicu na starom pješačkom, uhapšena Budvanka

Vjerenici Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana i Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva, koje je preksinoć u Bečićima pokosio automobil, pretrčavali su ulicu na pješačkom prelazu koji više "nije u funkciji", kako su objasnili u opštini Budva. Vukomanović je stradao na licu mjesta, dok se Rudinac nalazi u bolnici i zadobila je teške tjelesne povrede.

Vjerenici iz Srbije, koji su u bili u Crnoj Gori na sezonskom radu, pokušali su da pređu ulicu na nekadašnjem pješačkom prelazu koji više nije u funkciji.

- Zbog toga tragovi zebre na bulevaru nisu ponovo iscrtani već je novi pješački prelaz iscrtan dvadesetak metara dalje - rekli su u opštini za "Vijesti".

Kako piše ovaj medij, Miloš i Snežana su se navodno dvoumili da li da pređu ulicu na ovom mjestu. Kako su ispričali svjedoci užasne nesreće, mladi par je krenuo da pređe ulicu na ovom mjestu, potom su se vratili, a onda ipak pokušali da pretrče ulicu, ali ih je u tom momentu pokosio automobil.

Automobilom smrti upravljala je Emina Adrović (23) iz Budve. Ona je odmah nakon nesreće uhapšena, i određen joj je pritvor do 30 dana.

Istraga ove užasne saobraćajne nesreće koja se dogodila 44 minuta posle ponoći je u toku.

Miloš je kako saznaje Blic rođen u Zvečanu, a završio je Fakultet za hotelijerstvo i Turizam u Vrnjačkoj Banji, dok je Snežana iz Kraljeva. Njih dvoje su bili u vezi nekoliko godina, bili su nerazdvojni pa su zajedno došli u Crnu Goru da rade sezonski posao.

Kako stoji na njihovim Fejsbuk profilima, koji su puni zajedničkih fotografija, vjerili su se u septembru prošle godine.

Miloš i Snežana u Bečićima bili su zaposleni u jednom luksuznom rizortu "Ibero Star".

U Snežaninoj porodičnoj kući danas nema nikoga. Porodica je otputovala u Crnu Goru čim su im javili za nesreću.

Komšije o Snežani imaju samo riječi hvale. Isto i za Miloša koji je odsjedao u njenoj kući kad god bi boravio u Kraljevu.

Kako saznaje Blic, u Crnoj Gori sa njima je bila i Snežanina rođena sestra Anica, međutim, ona u trenutku nesreće nije bila sa njima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.