Đoković osim tenisa odličan i u glumi(VIDEO)
Foto: Screenshot

Testira vještine

Đoković osim tenisa odličan i u glumi(VIDEO)

Novak Đoković nije samo dobar u tenisu, već ima mnoge druge talente. Gostujući u emisiji “Outside the ball”, sa voditeljkom Mejlin Remi, Nole je imao priliku da pokaže kakav je u glumi.

Iako je poznato da Novak Đoković voli i ples i muziku, odlučio se da zajedno sa voditeljkom Majlin nešto odglumi. Zapravo, sama voditeljka je dala zadatak koji se Novaku veoma svidio, s obzirom na to da je na neki način uključivao nekoga njemu zaista dragog.

Mejlin je predložila da se njih dvoje prave da su Novakovi psi, Pjer i Tesla, koji strpljivo čekaju kraj trpezarijskog stola. Kada je neko “ispustio šniclu”, Novak i Mejlin su “pojurili” ka njoj, a teniski as je čak zalajao u kameru, prenosi Svet plus.

Naravno, na kraju je uslijedio poklon publici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.