Mislila da je niko ne gleda: Anabela zgrozila javnost (VIDEO)
Anabela Atijas

Mislila da je niko ne gleda: Anabela zgrozila javnost (VIDEO)

Pjevačica se nije nadala da su paparaci u njenoj blizini, pa je uradila nešto što je sve zgrozilo.

Pjevačica Anabela Atijas u posljednje vrijeme privlači pažnju gdje god da se pojavi, a prije par mjeseci paparaci su uspjeli da je uhvate dok je šetala sa ćerkicom i psom, a jedan njen potez prilikom ove šetnje baš svima je zapao za oko, prenosi Telegraf.

Anabelin pas je obavio nuždu nasred ulice, a ona kod sebe nije imala kesicu kako bi izmet skupila i sklonila sa ulice, već se snašla pa je to samo šutnula u stranu, a kako je sve to izgledalo pogledajte ovdje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.