Melanijin pogled poslije rukovanja sa Putinom zaprepastio svijet (VIDEO)
Melanija Tramp

Teorije se nižu

Melanijin pogled poslije rukovanja sa Putinom zaprepastio svijet (VIDEO)

Relacija i priroda odnosa između Amerike i Rusije ne prestaje da bude u žiži javnosti. Ono što je sada postalo vrlo indikativno je izraz lica Melanije Tramp koja je bila u službenoj posjeti sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom. Poslije rukovanja sa ruskim vladarom ona je u kameru pokazala zaista neobično lice. A teorije zašto je to tako počekle su da se nižu...

Naime, američki predsjednik Donald Tramp susreo se s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom na samitu u finskom glavnom gradu Helsinkiju.

Uz Trampa je bila i Melanija, a ovog puta njen stajling nije bio u prvom planu, kao ni Trampovo ponašanje prema njoj.

Ovog puta Melanija je uspjela da "kaže" više od bilo kojih riječi.

Ona je pokazala užasnut pogled nakon što se rukovala s Putinom. Bilo je onih koji su sumnjali da je snimak nastao tako što je premotan, a originalan snimak NBC dokazuje da to nije bio slučaj, prenosi B92.

Iako je teško da iko zna šta je ona mislila u tom trenutku, na Tviteru se već "razvilo" nekoliko teorija- od toga da je u Putinovim očima videla zlo, do toga da ne može da podnese ruskog oligarha.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.