Fudbaleri Rudara žele da se pokažu u boljem svijetlu pred beogradskom publikom
Vukoš Bogavac

Fudbaleri Rudara žele da se pokažu u boljem svijetlu pred beogradskom publikom

Trener Rudara iz Pljevalja Vukoš Bogavac ocijenio je da je kvalitet na strani Partizana, ali se nada da će njegov tim odigrati bolje nego u Nikšiću.

Rudar će u četvrtak gostuje Partizanu u Beogradu u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Crno-bijeli su prošle nedelje u Nikšiću slavili sa 3:0.

"Došli smo ovdje da se beogradskoj publici predstavimo u najboljem izdanju. Mladi igrači su željni dokazivanja i dobrih utakmica, a sjutra im je velika prilika za to. Znamo šta je Partizan i znam kakav je njihov stadion 'hram fudbala'. Nadam se da ćemo odigrati bolje nego u prvoj utakmici u Nikšiću, iako je kvalitet na strani Partizana", rekao je Bogavac novinarima u Beogradu,prenosi B92.

Bogavac je ocijenio da je njegova ekipa u prvom meču primila golove iz sopstvenih grešaka, kao i da je rezultat na toj utakmici "po prikazanoj igri na terenu bio previsok". 

"Partizan nas jeste iznenadio postavom na toj utakmici, ali mi bismo trebali da budemo koncentrisani na nas. Partizan ima ogroman kvalitet i nije bitno ko je na terenu. Mi smo golove primili posle sopstvenih grešaka... Bili smo bolji u prvih 45 minuta, ali onda na žalost u samom finišu smo napravili penal, a ekipa kao što je Partizan je to u drugom poluvremenu iskoristila", rekao je trener Rudara. 

On je dodao da će pokušati da prenese mlađim igračima kakva ih atmosfera očekuje na stadionu Humskoj. 

Kapiten Rudara Radomir Đalović rekao je da je meč protiv Partizana "dobra prilika da odigraju još bolju utakmicu". 

"Imamo priliku da se pokažemo u još boljem svijetlu. Ovo je idealna prilika za mlade igrače da se dokažu pred beogradskom publikom, ali i da zadovolji naše navijače u Pljevljima", rekao je Đalović. 

Revanš utakmica Partizana i Rudara prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraće se u četvrtak od 20:30 na stadionu u Humskoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.