Rasvijetljena dva krivična djela, tri osobe uhapšene

Kotor

Rasvijetljena dva krivična djela, tri osobe uhapšene

Policija u Kotoru rasvijetlila je dva krivična djela- tešku krađa počinjenu na naročito opasan ili naročito drzak način i krivično djelo nasliničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv jedne osobe, kako navode, podnijeta je krivična prijava, dok su tri osobe uhapšene.

"Naime, službenici OB Kotor su, 16.jula 2018. godine, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.Č. (40) iz Republike Srbije, sa prebivalištem u Herceg Novom, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na naročito opasan ili naročito drzak način. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio, 07.jula 2018. godine oko 14,45 časova, na način što je maskiran ušao u pekaru ,,Shop comerc“ u Radanovićima, prošao iza prodajnog pulta i zaposlene, nakon čega je iz kase otuđio 170 eura. On je, sumnja se, nakon što je uzeo novac, zaposlenu odgurnuo u prolazu i udaljio se u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz policije.

Iz policije dodaju da su 18.jula  uhapsili S.B. (26), N.B. (31) i A.O. (24). iz Kotora zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu V.G. (25) iz Nikšića i S.V. (23) iz Kotora.

" Oni su, kako se sumnja, 17. jula 2018 godine oko 00,30 časova, u naselju Benovo, ovo kriivčno djelo počinmili na način što su fizički napali oštećene i zadali im više udaraca zatvorenim šakama. V.G. i S.V. su zadobili lake tjelesne povrede, koje su konstatovane od strane dežurnog ljekara Opšte bolnice u Kotoru", navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Kotoru koji je naložio da se S.B, N.B. i A.O. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje. Nakon saslušanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju ovih lica do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.