Nikolić: Ne vidim smisao ponovnog napuštanja Skupštine
Miloš Nikolić

Selektivni bojkot

Nikolić: Ne vidim smisao ponovnog napuštanja Skupštine

Dosadašnji selektivni bojkot parlamenta pokazao se kao neuspješan politički manevar svim opozicionim subjektima, a naročito Demokratskom frontu, te u tom kontekstu ne vidim smisao ponovnog napuštanja Skupštine, kazao je za Pobjedu Miloš Nikolić, poslanik DPS-a, komentarišući najavu DF-a o mogućem ponovnom bojkotu parlamenta.

Predsjednik DNP i jedan od lidera DF-a koji je nedavno izašao iz zatvora gdje je služio kaznu zbog napada na policajca tokom protesta 2015, Milan Knežević, najavio je da će Demokratski front, najvjerovatnije, napustiti parlament i izaći na proteste ukoliko se zatraži oduzimanje poslaničkog imuniteta Nebojši Medojeviću zbog diskusije u Skupštini.

Nikolić nije želio da komentariše, kako je rekao, „potencijalne poteze DF-a“.

"Ne bih, u ovoj fazi, prejudicirao eventualne zahtjeve koji mogu biti dostavljeni Skupštini, te samim tim ne bih ni komentarisao potencijalne dalje poteze Demokratskog fronta", rekao je Knežević.

On je, ipak, iskazao nadu da će Front učestvovati u radu Skupštine u punom kapacitetu.

"Nadam se da će kolege iz DF popuniti skupštinske odbore i učestvovati u radu parlamenta u punom kapacitetu", dodao je Nikolić.

Knežević je u ponedjeljak kazao da je Medojević prije tri sedmice u parlamentu saopštio sumnje o povezanosti glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića sa farmaceutskom mafijom i nezakonitim sticanjem imovine.

Kako je naveo, Medojeviću je nakon sedmicu stigao poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog po krivičnoj prijavi koju je podnio Katnić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.