Ubistvo Lašmanove: Saslušani svjedoci, Stanović se branio ćutanjem
Foto:Facebook

Podgorica

Ubistvo Lašmanove: Saslušani svjedoci, Stanović se branio ćutanjem

U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici juče su saslušana tri svjedoka u okviru istrage povodom ubistva ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove (30) koju je 11. maja ove godine, kako se sumnja, ubio Arsenije Stanović.

On je sa Lašmanovom, navodno, bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi.

Tužiocu Željku Tomkoviću juče su, prema nezvaničnim informacijama Dnevnih novina, iskaz povodom ovog događaja dale dvije djevojke koje su navodno radile za ubijenu Lašmanovu, kao i njen vozač. Nezvanično, oni su se izjašnjavali na okolnosti odnosa između nje i Stanovića, koliko često su se sastajali, te da li je među njima bilo nesuglasica.Stanović je, nakon 37 dana bjekstva, uhapšen 17. juna u glavnom gradu Albanije, Tirani.

On se i pred sudijom za istragu, kao i pred nadležnim tužiocem, branio ćutanjem.

Podsjetimo, Stanović je 11. maja došao u stan koji je Lašmanova iznajmljivala u mjestu Dobrota u Kotoru, nakon čega ju je u jutarnjim časovima ubio na svirep način, a potom pobjegao.

Lašmanova je bila izvršna direktorica kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stajala je iza izgradnje hotela “La perla” u Tivtu, izgradnje novog hotela “Mimoza” na mjestu na kome je u centru Tivta bio istoimeni stari hotel.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.