Pavićević apelovao da se zaustavi hajka na Ivančevića i članove Crnogorske u Budvi
Vladimir Pavićević

Pavićević apelovao da se zaustavi hajka na Ivančevića i članove Crnogorske u Budvi

Predsjednik Crnogorske partije Vladimir Pavićević apelovao je da se zaustavi hajka na odbornika Dragana Ivančevića i članove njihove partije u Budvi.

On je istakao da je partija na čijem je čelu potpisala sporazum o učestvovanju u vlasti u Budvi kojim se, kako je dodao,  prije svega brani i poštuje država Crna Gora i izborna volja Budvana.

“Dragan Ivančević i članovi Crnogorske svojim djelovanjem u budvanskoj politici jačaju državu Crnu Goru, a jačanju autoriteta državnih institucija doprinose upravo kako dolikuje političarima u savremenim, prosvećenim državama. To rade u teškim i komplikovanim političkim odnosima u Budvi i na borbi koju hrabro vode treba da im se čestita, umjesto što se protiv njih vodi neobjašnjiva hajka“, izjavio je Pavićević.

Pavićević je dodao da je sve što Crnogorska radi u Budvi potpuno transparentno i pozvao je građane da prate rad i nadziru svaki korak Crnogorske i da djelovanje stranke cijene po rezultatima, a ne po praznim pričama koje slušamo od juče.

“Odmah po potpisivanju koalicionog sporazuma o vršenju vlasti u Budvi, mi smo tekst sporazuma u cjelosti objavili na internet stranici Crnogorske. Tamo nema jedne zapete, nema jednog slova koje bilo koga može da asocira na političku korupciju. Uz to, Dragan Ivančević nije učestvovao ni na jednom sastanku u okviru pregovora koji su vođeni između Crnogorske i predstavnika koalicije na vlasti. Pregovorima sam, na insistiranje naših odbornika u Budvi i na insistiranje predsjednika budvanskog odbora Crnogorske, upravljao ja. Ako postoji bilo kakav dokaz da sam ne samo sada, nego bilo kada u svom životu, učestvovao u političkoj korupciji, molim da me onaj ko takve dokaze ima javno sa tim dokazima suoči “, rekao je Pavićević.

On je pozvao sve pojedince koji s predumišljajem učestvuju u napadima na Ivančevića da, imajući u vidu crnogorski etos i tradiciju, čestitost i ponos koji smo naslijedili od naših starih, prestanu sa korišćenjem beskrupuloznih mehanizama u političkoj borbi i razmisle o posljedicama koje, kako je kazao,  neodgovorno djelovanje u javnom polju može da ima na živote pojedinaca koji su tome izloženi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.