Miloša vraćaju kući u kovčegu, dok se njegovoj vjerenici bore za život
Foto:Facebook

Preselili se u Crnu Goru zbog posla

Miloša vraćaju kući u kovčegu, dok se njegovoj vjerenici bore za život

Mladić iz Srbije Miloš Vukomanović (25) poginuo je u utorak uveče u Bečićima, a njegova vjerenica Snežana Rudinac (24) nalazi se u životnoj opasnosti, nakon što je na njih naletio automobil. Njih dvoje su se prije nekoliko mjeseci preselili u Crnu Goru zbog posla i radili su kao sezonski radnici u Bečićima.

Region je potresla vijest o smrti mladića iz Zvečana na crnogorskom primorju. Kako Telegraf saznaje, mladi par iz Srbije je u Crnu Goru otišao trbuhom za kruhom.Naime, oni su se prije nekoliko mjeseci preselili u Crnu Goru zbog posla i radili su kao sezonci u Bečićima.

Miloš je studirao na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrčnjačkoj Banji, a par se vjerio krajem 2017. godine.

Nisu ni slutili da će im jedna večernja šetnja potpuno uništiti živote.

Miloš i Snežana iz Kraljeva su bili nerazdvojni i uživali su u svojoj ljubavi, ali je bio dovoljan jedan trenutak da im sruši sve snove.

Zajedno su otišli u drugu državu kako bi stvorili bolje uslove za život, a sada se jedan od njih kući vraća u kovčegu.

Koliko su se voljeli pokazuju i njihove zajedničke fotografije na Fejsbuku, na kojima su često zagrljeni i sa osmjehom. Postavljali su i fotografije sa svog radnog mjesta u Crnoj Gori.

Do strašne nesreće došlo je sinoć oko 1 sat poslije ponoći. Mladi par je prelazio bulevar, kada je na njih naletjelo vozilo budvanskih registracija.

Nesrećni mladić je poginuo na licu mjesta, dok je njegova djevojka prevezena u risansku bolnicu. Ona je teško povrijeđena i nalazi se u životnoj opasnosti.



 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.