Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica
Milo Đukanović

Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom 17. jula, Dana opštine Andrijevica, uputio je čestitku predsjedniku opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Dobrašinu Laleviću,odbornicima Skupštine i građanima Andrijevice.

"U danima kada se prisjećamo slavne crnogorske istorije, hrabrosti i antifašizma njenog naroda, prilika je da ukažemo i na nemjerljiv doprinos koji su građani sjevera i Andrijevice dali u stvaranju savremene Crne Gore, članice NATO-a i predvodnice na putu ka EU. Tokom svog mandata, zajedno sa Vladom, posvećeno ću raditi na realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata i privlačenju stranih investicija, što će, uvjeren sam, rezultirati ravnomjernijim regionalnim razvojem i blisko boljoj budućnosti za sve njene građane, kao i jačanju pravne države i njenih institucija", navedeno je u čestitki Đukanovića.

Đukanović ističe da je opština Andrijevica je na dobrom putu da nastavi razvoj projekata na bazi korišćenja prirodnih potencijala, kako bi ubrzala rast lokalne ekonomije i poboljšala kvalitet života svih njenih građana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.