Som pojeo ribe u gradskom jezeru, pa prešao na patke
Foto: Ilustracija

Naći će mu novi dom

Som pojeo ribe u gradskom jezeru, pa prešao na patke

Njemački grad Ofenbah traži način da se otarasi ogromnog soma za kog se vjeruje da je zavolio da jede pačiće nakon što je pojeo ostale ribe u gradskom jezeru.

Som je dugačak oko metar i po i prvi put je viđen prije oko godinu dana.

Agencija DPA je prenijela da su gradske vlasti danas saopštile da su pronašle profesionalnog ribara koji treba da uhvati ribu ali da ugovor još uvijek nije sklopljen, prenosi B92.

Grad planira da neželjenog gosta uhvati živog i pusti u neko privatno jezero, ali prije toga se mora osigurati da som ne pobjegne u tekuću vodu kao i da novi dom bude odgovarajući za njegovu vrstu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.