Katnića pratili mjesecima i spremali likvidaciju
Milivoje Katnić

Članovi kriminalne grupe

Katnića pratili mjesecima i spremali likvidaciju

Članovi kriminalne grupe pratili su glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića kako bi na osnovu njegovog kretanja i navika izvršili likvidaciju, navodi se u proširenoj naredbi za sprovođenje istrage.

Kako je potvrđeno Pobjedi iz izvora bliskih istrazi, do ovih saznanja istražitelji su došli posredstvom svjedočenja, koja su kasnije provjeravali i potkrijepili dokazima.

Članovi grupe koji su bili zaduženi za praćenje Katnića, a koji se terete za planiranje više likvidacija, znali su njegove navike, detalje iz privatnog života.

Utvrđeno je da su te detalje mogli znati jedino kroz neposredan i kontinuiran uvid u privatni život specijalnog tužioca.

Za praćenje Katnića bilo je angažovano više osoba koje su prikupile informacije kada glavni specijalni tužilac ustaje, izlazi iz kuće, kuda se kreće pri povratku.

Da je Katnić bio na meti, prema pisanju Pobjede, ukazuju detaljna svjedočenja, ali i kasnije prikupljeni dokazi o vezama članova kriminalne grupe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.