Dječak se udavio u akva-parku
Foto: Privatna arhiva

Tragedija u Beogradu

Dječak se udavio u akva-parku

Dječak (17) udavio se sinioć oko 19 sati na bazenima akva-parka u Jakovu.

''Ekipa koja je stigla na lice mjesta odmah je krenula sa reanimacijom koja je trajala sat vremena, ali, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt'', rekli su iz Hitne pomoći Blicu, dodajući da nije bilo nikakvih tragova povrjeđivanja.

Ovaj incident dogodio se u okviru kompleksa Klub S u Jakovu, u kojem je akva-park, koji kada je lijepo vrijeme radi svakog dana od 8.00 do 23.00. U trenutku nesreće zabavni park na vodi je bio prilično popunjen, ali je većina posjetilaca bila veoma zbunjena jer nije znala šta se dešava i koliko je situacija ozbiljna sve dok nijesu došli ljekari Hitne pomoći.

Inače, jedini pravi akva-park u Beogradu posjeduje osam bazena i 12 tobogana i do sada u njemu nije bilo ovakvih tragedija.

U avgustu prošle godine, jedna djevojčica je završila na ušivanju brade u Kliničkom centru Srbije nakon što je sa majkom ispala iz gume na jednom od tobogana.

''U pitanju je manja povreda koja se vjerovatno desila zbog nepoštovanja pravila, pošto su naši radnici obezbjeđenja i spasioci bili na svojim pozicijama, kao i svakog dana'', rekli su tada iz Kluba S.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.