Crnogorska će biti dio vlasti u Budvi
Budva

Crnogorska će biti dio vlasti u Budvi

U cilju razrješenja složene političke situacije u Budvi, a sa namjerom sprječavanja Demokratske partije socijalista da preko svoje Vlade uvede svoju prinudnu upravu u ovoj opštini, Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Budva je na večerašnjoj sjednici usvojio Odluku o proširivanju postojeće vladajuće koalicije sa odbornicima Crnogorske, saopštile su Demokrate.

"Na ovaj način, Demokrate i naši koalicioni partneri na lokalnom nivou spriječili su pokušaj DPS-a da koruptivnim metodama, kojima su skloni, što su više puta dokazali u nekoliko crnogorskih opština, preuzme vlast i u budvanskoj opštini", saopštile su Demokrate.

Pomenutu Odluku OO Demokrata Budva proslijedila je na dalji postupak, odnosno Glavnom odboru Demokrata, koji je, saglasno Statutu Partije, nadležan da u konačnom donese jednu ovakvu odluku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.