Indy se javno odrekla sestre Edite
Indy i Edita

Nakon svađe

Indy se javno odrekla sestre Edite

Pjevačice Indira Aradinović Indy i njena sestra Edita već više od godinu dana su u svađi, a Indy joj je sada uputila oštru kritiku i to javno.

Indi i Edita već duže vrijeme nijesu u dobrim odnosima, a ovakve situacije im nijesu nepoznanica, budući da su se prije sedam godina čak i fizički sukobile zbog dečka.

Indi se sada na društvenim mrežama javno odrekla sestre Edite.

"Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi itekako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska u TLZP nijesi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svijetu. Uvijek ista i iskrena vaša Indy", napisala je pjevačica na svom profilu na Instagramu.

6924fe5052f25773febf49c1348a06cb

Povod za ovakav potez bila je Editina objava na istoj društvenoj mreži, u kojoj je pohvalila novu numeru svoje sestre.

Za sada se sukob završio samo na riječima, a mnogi već komentarišu da ih ne bi začudilo da ponovo dođe do obračuna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.