Knežević poručio: Intenzivno razmišljamo o protestima na jesen
Milan Knežević

Rad parlamenta ugrožen

Knežević poručio: Intenzivno razmišljamo o protestima na jesen

Rad parlamenta u punom kapacitetu ponovo je ugrožen nakon novih najava krivičnog gonjenja Nebojše Medojevića zbog njegovih diskusija u Skupštini, kazao je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera DF-a.

Prema njegovim riječima DF intenzivno razmišlja o organizovanju protesta na jesen.

Knežević je u intervjuu za Pobjedu, na pitanje kada će zvanično predložiti parlamentu da se redovno skupštinsko tijelo bavi izbornim zakonima, umjesto ad hok radna grupa koju predlaže URA, rekao da DF, ukoliko se nastavi progon njegovih lidera zbog saopštenih stavova, ne bi trebalo da učestvuje u radu ni redovnog, niti ad hok parlamentarnog tijela.

“Ako neko misli da nas institucionalno teroriše na dnevnom nivou, a da sa druge strane dobije konstruktivnost i mirno prihvatanje uloge vječite žrtve, onda je u grdnoj zabludi. Nedavno sam saopštio u Skupštini da će svaki novi napad na DF prouzrokovati našu kontraofanzivu, a to znači da ćemo koristiti sva raspoloživa demokratska sredstva za odbranu naših ljudskih i političkih uvjerenja”, rekao je Knežević.

On je naglasio da Demokratski front intenzivno razmišlja o organizovanju protesta na jesen.

“Svako ko istinski želi da učestvuje u demokratskim akcijama protiv režima dobro je došao i nije mu potrebna nikakva posebna pozivnica”, poručio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.