Foto: DPS

DPS odgovorio GP URA

"Vi predstavljate sve ono protiv čega se Ljubo Čupić borio"

Kao po nepisanom pravilu svaki uspjeh naše politike i naše lokalne uprave u Nikšiću, iziritira svu trojicu pripadnika građanskog pokreta URA, koliko ih ima u nikšićkom odboru. Tako su i ovog puta na primitivan i njima svojstven način pokušali politički iskoristiti izuzetno značajan događaj u našem gradu, kao što je otvaranje rekonstruisanog Trga slobode i postavljanje spomenika narodnom heroju Čedomiru Ljubu Čupiću, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

"Isfrustriranim i političarima u pokušaju možemo samo da poručimo da Ljubo Čupić ne bi volio da su u podizanju njegovog spomenika učestvovali izdajnici, koji šuruju sa četnicima i onima koji bi da mijenjaju zastavu, himnu i koji bi da vrate Crnu Goru 100 godina unazad i da ponište sve ono za šta se i Ljubo borio. Dobro je i što u svemu tome nijesu učestvovale kukavice, koje nijesu imale hrabrosti da izađu na megdan najjačoj partiji u Nikšiću, nego su pobjegli od još jednog poraza. Vi predstavljate sve ono protiv čega se Ljubo borio i sve ono što je u suprotnosti sa Ljubovim likom i djelom", saopštili su iz nikšićkog DPS-a.

Uostalom, poručuju pripadnicima URA da umjesto što troše vrijeme na pisanje ispraznih saopštenja, "u koja ni sami ne vjeruju, prošetaju gradom i pitaju  sugrađane šta misle o rekonstruisanom trgu i postavljanju spomenika Ljubu Čupiću".

"Oni će im zasigurno dati najbolji odgovor pa ce i ova šačica iz URA-e shvatiti beskorisnost i uzaludnost njihove politikanske priče.

Mi nećemo dalje trošiti vrijeme na polemiku sa beznačajnim političkim subjektima već ćemo i to malo vremena koje nam je potrebno da njima odgovoramo iskoristiti na naredne projekte kako bi Nikšić svakim danom činili ljepšim za život svakog njegovog stanovnika, pa i njih samih", kazali sui z OO DPS Nikšić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.