Emotivna reakcija Serene Vilijams poslije izgubljenog meča izazvala dvljenje (Video)

Tek počela

Emotivna reakcija Serene Vilijams poslije izgubljenog meča izazvala dvljenje (Video)

Kraljica teniskih terena Serena Vilijams i njen suprug Aleksis Ohanian imaju preslatku ćerkicu Olimpiju. Nakon teškog porođaja od prije 10 mjeseci, tokom koga je skoro umrla, Serena je prošla dug put oporavka.

Poslije ženskog finala Vimbldona, održanog u subotu, koje je izgubila od Njemice Anđelik Kerber, Serena je izjavila da je, poslije svega što je proživjela u posljednjih godinu dana zaista srećna što je uspjela da stigne do finala, prenosi Superžena. 
"Ne mogu da budem razočarana što sam izgubila. Imam mnogo toga čemu se radujem ispred sebe. Zapravo, tek sam počela!" 
 

"I was really happy to get this far. For all the moms out there, I was playing for you today"

Grace, poise and emotion. A runner-up's interview given by a true champion.@SerenaWilliams

"Danas sam igrala za sve mame", rekla je Serena glasom punim emocija.

Njene dirljive riječi izavale su dosta divljenja među obožavaocima na tribinama stadiona, kao i na društvenim medijima. 
serena

Aleksis Ohanian je svojoj supruzi, takođe, pružio podršku, postavivši na svoj Instagram profil njenu sa tekstom: "Tek sam počela". 

"Nekoliko dana pošto je naša ćerka rođena, poljubio sam svoju suprugu za rastanak pred opraciju, jer niko od nas nije znao da li ćemo se ponovo vidjeti. Željeli smo samo da preživi. Samo 10 mjeseci kasnije stigla je do finala Vimbldona".Kada je, poslije meča, čestitao Kerberovoj, Aleksis je rekao da će njegova supruga ponovo držati trofej u svojim rukama, "najveći trofej, koji je čeka kod kuće", napisao je Ohanian.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.