Tramp danas igrao golf: Demonstranti mu skandirali, on im mahao (Video)

Tramp danas igrao golf: Demonstranti mu skandirali, on im mahao (Video)

Predsjednik SAD Donald Tramp danas je igrao golf na terenu koji posjeduje na zapadnoj obali Škotske, uoči odlaska u Finsku na samit sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Rojters navodi da bi ovaj samit mogao da prođe pod sijenkom optužbi o miješanju Rusije u američke predsjedničke izbore 2016. godine.

Agencija navodi da je Tramp tokom partije golfa nosio bejzbol kapu sa natpisom “SAD” i u jednom trenutku je počeo da maše desetinama demonstranata koji su, okupljeni na svega nekoliko stotina metara od plaže koja se nalazi iza Trampovog terena u Turnberiju, skandirali “Ne Tramp!”.

Rojters navodi da je izgleda Tramp kazao nešto demonstrantima na šta oni uzvratili uzvicima negodovanja.

Navodi se da je Tramp u poruci na Tviteru golf opisao kao svoju “osnovnu formu vježbanja”.

“Vrijeme je divno, a ovo mjesto je nevjerovatno! Sjutra idem u Helsinki da bi se u ponedjeljak sastao sa Vladimirom Putinom”, poručio je predsjednik SAD na ovo društvenoj mreži.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.