Knežević: Nadam se da će Putin doći u Crnu Goru
Sa sastanka

Knežević: Nadam se da će Putin doći u Crnu Goru

Predsjednik DNP-a Milan Knežević se nada da će ruski predsjednik Vladimir Putin doći u Crnu Goru, a to je danas u Budvi prenio poslaniku ruske Dume Nikolaju Valujevu, proslavljenom svjetskom šampionu u boksu.

Predsjednik DNP-a  je upoznao Valujeva sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori i, kako je istakao, institucionalnim progonom kroz koji prolazi DF i DNP od oktobra 2016. godine.

Posebno apostrofirajući bliskost crnogorskog i ruskog naroda, Knežević je ponovio stav o neophodnosti normalizovanja odnosa dvije bratske države, i da je jedan od preduslova u tom pravcu svakako ukidanje sankcija Rusiji od strane Crne Gore.

Knežević je Valujevu prenio očekivanja da će najavljena posjeta Srbiji predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina predstavljati još jedan dokaz da je Rusija svojom konstruktivnom spoljnom politikom od svih vodećih svjetskih država najviše zainteresovana za mir i stabilnost na Balkanu.

Predsjednik DNP- a takođe je saopštio da bi posjeta Vladimira Putina Crnoj Gori bila pravi pokazatelj bratske, emotivne, istorijske i duhovne bliskosti koju crnogorski narod osjeća prema Rusiji, i da se nada da će do posjete uskoro i doći.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.