Hrvatska u problemima: Zbog povreda trening propustilo pet igrača

Javnost zabrinuta

Hrvatska u problemima: Zbog povreda trening propustilo pet igrača

Hrvatska se nalazi u problemima uoči sjutrašnjeg finala Mundijala protiv Francuske. Naime, pretposljednji trening uoči duela sa Trikolorima propustilo je čak pet standardnih prvotimaca, koji imaju problema sa povredama, pa je hrvatska javnost zabrinuta da li će biti spremni da se suprotstave četi Didijea Dešampa.

Radi se o Ivanu Striniću, Šimeu Vrsaljku, Ivanu Perišiću, Danijelu Subašiću i Dejanu Lovrenu, koji su se požalili na povrede. Kadrovska situacija nije blistava, umor je uzeo danak, pošto su Vatreni na tri meča u eliminacionoj fazi igrali produžetke, dok su dva riješili i poslije boljeg izvođenja penala, prenosi AntenaM.

Ipak, ljekarski tim reprezentacije Hrvatske ne očajava, već je uvjeren da će uspjeti da oporavi pomenute fudbalere do neđelje i duela sa Francuskom. Jasno je da nijedan od igrača ne želi da propusti najbitniji meč u karijeri, te da će sve učiniti da istrči na teren stadiona "Lužnjiki".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.