Avion Ryanair-a prinudno sletio u Frankfurt, 30 putnika prebačeno u bolnicu
Foto: Facebook

Avion Ryanair-a prinudno sletio u Frankfurt, 30 putnika prebačeno u bolnicu

Avion kompanije Rajaner na liniji Dablin-Zadar sa 189 putnika morao je prinudno da sleti u blizini Frankfurta zbog tehničkih problema, piše Dojče Vele.

Avion na letu FR7312 sletio je u petak oko 23:30 na aerodrom Han blizu Frankfurta.

- Došlo je do tehničkih problema i pritisak vazduha u kabini je pao, pa je pilot spustio avion u Hanu, rekao je portparol te aviokompanije ne navodeći tačno o kakvim se tehničkim poteškoćama radilo. Dodaje i kako je 30 putnika prebačeno u bolnicu zbog bolova u ušima i glavi.

Jedan od putnika objavio je sliku na kojoj se vidi kako sa plafona aviona vise maske za kiseonik.

- Dekompresija na 11000 metara i naglo spuštanje na 2800 metara. Prinudno slijetanje na Frankfurt Han. Jedva čujem na desno uvo. Bitno da smo preživjeli, napisao je putnik uz fotografiju. On je na Fejsbuku i da su neki putnici prijavili krvarenje iz ušiju.

Prema poslednjim informacija, putnici su svoj put ka Zadru nastavili letom koji je organizovan jutros, a dosta je i onih koji su odustali od putovanja.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.