Instruktor gurnuo studentkinju (19) sa ivice zgrade jer nije htjela da skoči (VIDEO)
Foto:Screenshot

Instruktor gurnuo studentkinju (19) sa ivice zgrade jer nije htjela da skoči (VIDEO)

Indijska policija uhapsila je instruktora koji je gurnuo 19-godišnju studentkinju sa ivice zgrade fakulteta u južnoj državi Tamil Nadu, piše BBC.

Policija je objavila da je “N. Longešvari umrla nakon što je prisiljena da skoči sa krova fakulteta u zaštitnu mrežu ispred zgrade tokom bezbjednosne vježbe”.

Instruktor ju je gurnuo sa krova jer nije željela da skoči, izjavili su zvaničnici, prenosi hrvatski Index.

Objavljen je i uznemirujući snimak koji pokazuje da je udarila glavom u zgradu pri padu. Policija je objavila i da je prijavila privatni fakultet u blizini Narasipurama. 

“Fakultet nije zatražio dozvolu za vježbu, što je protivzakonito. Svaka škola i fakultet moraju da traže dozvolu prije izvođenja ovakvih vježbi. Policija istražuje slučaj i instruktor je uhapšen”, izjavio je vladin zvaničnik. 

Djevojka je odmah prebačena u bolnicu nakon pada, ali je proglašena mrtvom kad su stigli. 

Uznemirujući snimak:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.