Đoković i Nadal danas nastavljaju duel, srpskom teniseru stigla podrška od hrvatske predsjednice
Foto:Getty images

Vimbldon

Đoković i Nadal danas nastavljaju duel, srpskom teniseru stigla podrška od hrvatske predsjednice

Polufinalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Španca Rafaela Nadala prekinut je sinoć posle trećeg seta zbog policijskog časa, odnosno zakona o javnom redu i miru u Londonu.

Meč je prekinut pri vođstvu Đokovića od 6:4, 3:6 i 7:6 (9).

Organizatori si odlučili da meč bude nastavljen u 14.00 po sredenjoevropskom vremenu.

Grabar Kitarović pružila podrku Đokoviću

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uputila je podršku srpskom teniseru na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

"Novaku Đokoviću, velikom čovjeku i sportisti, od srca želim ulazak u finale Vimbldona. Čast mi je da sam imala priliku lično da ga upoznam u našem Umagu", napisala je Grabar Kitarović na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj je sa srpskim teniserom.

3704205217657504401585748744350855408386048nFoto:Facebook

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.