U moru pronađeno oko 1,3 tone marihuane, radi se na identifikaciji lica (Video)
Foto:Uprava policije

Kod Ulcinja

U moru pronađeno oko 1,3 tone marihuane, radi se na identifikaciji lica (Video)

Službenici Uprave policije MUP-a – Regionalnog centra granične policije „Jug” su danas, postupajući na osnovu operatvne informacije, na oko 11 nautičkih milja od ušća rijeke Bojane pronašli oko 1.332 kilograma opojne droge marihuana.

"Naime, službenici RCGP „Jug”  su, danas, nakon dobijenog obavještenja od strane službenika Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj da je na oko 11 nautičkih milja jugozapadno od ušća rijeke Bojane uočen veći broj paketa koji plutaju u moru, zajedno sa službenicima OGB Ulcinj, Stanice granične policije Bar – Jedinice patrolnih brodova i čamaca Bar i Jedinice granične policije Budva, a u saradnji sa službencima Jedinice za elektronsko osmatranje i operativnu podršku i službenicima Uprave pomorske sigurnosti, na navedenoj lokaciji pronašli i izuzeli 62 paketa sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine 1.332,3 kilograma" saopšteno je iz Uprave policije.

marihuana1

Pronađena opojna droga je, nakon što je ukrcana na službena plovila RCGP Jug, predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi preduzimanja daljih mjere i radnji.

marihuana2

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se opojna droga izuzme. Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju identifikovanja lica koja su odbacila ovu opojnu drogu", stoji u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.