Bošković će bodriti  reprezentaciju Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva
Foto: morh.hr

Bošković će bodriti reprezentaciju Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva

Ministar odbrane Predrag Bošković bodriće reprezentaciju Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva u fudbalu protiv Francuske.

Bošković koji danas učestvuje na Specijalnom ministarskom sastanku koji se održava u Zagrebu, u okviru crnogorskog predsjedavanja Američko-jadranskom poveljom (A-5),  od hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića je na poklon dobio šal reprezentacije Hrvatske.

Na jednoj od zajedničkih fotografija, svi ministri su sa šalovima reprezentacije Hrvatske, a sve uoči fudbalskog finala Hrvatska - Engleska, koje se igra u nedjelju od 17 sati, u Moskvi.

Nestor Pitana iz Argentine dobio je čast da sudi veliko finale šampionata Svijeta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.