Seljak.me prvi specijalizovani sajt namijenjen za poljoprivrednike
ilustracija

Svaki proizvođač može da plasira svoje proizvode

Seljak.me prvi specijalizovani sajt namijenjen za poljoprivrednike

Portal seljak.me je prvi specijalizovani sajt namijenjen prodaji i kupovini domaćih životinja i poljoprivrednih proizvoda u Crnoj Gori, na kojem se mogu dobiti informacije o dešavanjima i novostima u toj oblasti, saopštio je njegov direktor Marko Maraš.

On je kazao da njegova stranica posluje pod motom Prvo crnogorsko digitalno selo, na kojem se svakodnevno mogu dobiti informacije o dešavanjima i novostima iz svijeta poljoprivrede i stočarstva, kako bi uz korisne savjete poboljšali proizvodnju, prodaju i ušteđeli na vremenu i novcu. 

“Mislim da je najbolja definicija da je seljak.me prijatelj crnogorskih poljoprivrednika. Seljak.me je osmišljen kao sajt za umrežavanje i pomoć pri plasmanu poljoprivrednih dobara, mehanizacije kao i svih artikala koji su nekako povezani sa poljoprivredom”, rekao je Maraš Glasniku Privredne komore (PKCG). 

Prema njegovim riječima, misija sajta je da svaki proizvođač može da plasira svoje proizvode. 

“Pored prodaje bavimo se i informisanjem poljoprivrednih proizvođača o svim aktivnostima i novostima iz svijeta agrara”, naveo je Maraš.

On je, govoreći o nastanku ideje za pokretanje portala, kazao da je ona nastala tokom njegovog boravka na selu. 

“Kada sam htio da kupim kokoške, nijesam mogao da nađem jedinstvenu ponudu na internetu. Takođe sam se i upoznao bolje sa problemima ruralnih sredina. U suštini informacija je najvažnija alatka u poljoprivredi i što brže teku informacije to će poljoprivreda više rasti”, smatra Maraš.

On je kazao da na mjesečnom nivou broje 15 hiljada članova sa preko 55 hiljada posjeta. 

“Mještani našeg digitalnog sela su zadovoljni pruženom uslugom. Raduje me činjenica da sam se na ovaj način bolje upoznao sa svojim sunarodnicima kao i činjenica da nas je svaki dan sve više i što tako možemo i da se pomažemo međusobno”, naveo je Maraš. 

Rtcg/Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.