Tramp: Ako učine da se ne osjećam dobrodošlim zašto bih ostao u Londonu?
Foto: Tanjug/AP

Protesti

Tramp: Ako učine da se ne osjećam dobrodošlim zašto bih ostao u Londonu?

Na destine hiljada demonstranta ismijalo je danas američkog predsjednika Donalda Trampa prikazujući ga kao ogroman balon u obliku narandžaste bebe koja vrišti.

Beba u pelenama sa prepoznatljivim pramenom kose i mobilnim telefonom za tvitovanje vinula se iznad zgrade britanskog parlamenta, kao centralnog mjesta demonstracija protiv Trampa zbog njegove politike prema imigraciji, rasnom pitanju, pitanju žena i klimatskih promjena.

Organizatori protesta navode da su demonstracije organizovane u oko 50 gradova širom Britanije, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP. 

Tramp koji je juče doputovao u London izjavio je za dnevnik "San" da se zbog planiranih protesta protiv njega u Londonu i drugim gradovima osjeća da nije dobrodošao pa će izbjegavati prijestonicu što je više moguće.

"Volio sam London. Nijesam bio (u Londonu) duže vrijeme. Ali ako učine da se ne osjećam dobrodošlim zašto bih ostao tamo?", rekao je on, prenio je Rojters.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.