Lovćen jedno od omiljenih mjesta ambasadorke SAD-a(FOTO)
Margaret En Uehara

Uehara čestitala Dan državnosti

Lovćen jedno od omiljenih mjesta ambasadorke SAD-a(FOTO)

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država, Margaret En Uehara, čestitala je građanima Crne Gore Dan državnosti.

Uehara je istakla da su Sjedinjene Američke Države ponosne što je Crna Gora njihov saveznik.

"Ambasada SAD čestita svim građanima Crne Gore ovaj praznik", poručila je ona.

37075396101565585596797128396724977088331776n

Ambasadorka je istakla da je Crna Gora bogata divnim ljudima i očaravajućim mjestima, a da je najimpresivnije možda Lovćen.

"Znate li da je ambasadorka Uehara bila na Lovćenu mnogo puta. To je jedno od njenih omiljenih mjesta, a ovo su fotografije napravljene tokom velikog broja obilazaka. Koliko ste vi puta obišli Njegošev mauzolej?", navodi se na Facebook stranici američke ambasade.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.