Cerar: Srećan sam što Melanija nije zaboravila slovenački
Melanija Tramp

Nada se da će je u budućnosti posjetiti

Cerar: Srećan sam što Melanija nije zaboravila slovenački

Slovenački premijer Miro Cerar oduševljen jer američka prva dama Melanija Tramp nije zaboravila da govori maternji, slovenački jezik.

"Možemo da budemo ponosni što je prva dama SAD iz Slovenije i što nije zaboravila slovenački jezik. Naprotiv, vrlo dobro govori slovenački i uvijek je vesela kad može da razgovara o našoj domovini", rekao je Cerar poslije samita NATO u Briselu na kojem je američki predsjednik Donald Tramp poveo i svoju suprugu Melaniju, prenela je Fena.

Melanija Tramp rođena je u Sjevnici kod Krškog, ali je domovinu napustila u ranoj mladosti, da bi gradila manekensku karijeru, prenosi Tanjug. 

U SAD se udala za magnata nekretnina i sadašnjeg predsjednika, sa kojim ima sina Barona. 

Cerar je na samit u Briselu poveo i svoju partnerku Mojcu koja je učestvovala u neformalnom damskom programu, a bila je u prilici i da razgovara s Melanijom, rođenom Knavs. 

"Melaniju smo sada već dobro upoznali i ti razgovori su uvijek vrlo ugodni, a naravno da razgovaramo na slovenačkom jeziku", rekao je Cerar, izrazivši nadu da će američka prva dama jednom biti u prilici i da posjeti Sloveniju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.