Ubistvo pjevačice: Zoran Marjanović pušten iz zatvora (Video)
Zoran Marjanović

Krivični postupak i dalje u toku

Ubistvo pjevačice: Zoran Marjanović pušten iz zatvora (Video)

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, pušten je danas iz Okružnog zatvora u Beogradu.

On je napustio zatvor oko 16:50 sati u pratnji advokata i dva policajca i nije dao izjavu za medije, saznaju Nezavisne.

" Apelacioni sud danas je donio odluku da se Zoran Marjanović brani sa slobode. Krivični postupak protiv njega je i dalje u toku. Ovo je odbrana donekle i očekivala, čekamo da vidimo obrazloženje Apelacionog suda, a mislimo da će u obrazloženju biti ono što je prethodno navedeno, odnosno da postoji osnovana sumnja da je Zoran Marjanović izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret. Optužnica je podignuta, odbrana će na nju dati odgovor. Zoran Marjanović za sad neće davati izjave za medije, već će to u njegovo ime činiti advokati odnosno odbrana. Ja ću ga odvesti kući, porodica neće doći po njega. To je sve što trenutno mogu da kažem", rekao je njegov advokat Stefan Jokić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.