Gojković objavio spisak igrača za EP u Barseloni
Foto:wpolo.me

Gojković objavio spisak igrača za EP u Barseloni

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je danas imena 13 igrača koji će putovati na Evropsko prvenstvo u Barseloni. Šampionat će biti odigran od 15. do 28. jula.

Gojković je spisak skratio za pet vaterpolista i odlučio da za Španiju ne putuju golman Slaven Kandić, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Nikola Murišić i Bojan Banićević. 

Crnu Goru će u Barseloni predstavljati Dejan Lazović, Draško Brguljan, Dragan Drašković, Marko Petković, Đuro Radović, Aleksandar Radović, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Uroš Čučković, Vladan Spaić i Miloš Šćepanović. 

U stručnom štabu su, osim Gojkovića, pomoćni treneri Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Predrag Dabović, fizioterapeuti Dejan Mihajlović i Ivan Borović. 

Reprezentacija za Barselonu putuje u subotu ujutro iz Dubrovnika, a prva utakmica na programu je u ponedjeljak u 11 sati protiv Francuske. 

U grupi su još Španija i Malta.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.