Modrić: Pokazali smo karakter, ne želimo da stanemo
Luka Modrić

Hrvatska u finalu Svjetskog prvenstva

Modrić: Pokazali smo karakter, ne želimo da stanemo

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da su njegovi saigrači i on bili skromni u izjavama, ali da je njihova vjera da mogu da ostvare veliki rezultat bila ogromna od samog početka Svjetskog prvenstva.

"Odigrali smo fenomenalno nakon primljenog gola. Nadigrali smo ih, iako su nešto govorili da smo mi umorni i da su oni fizički spremniji, ali to nijesu pokazali na terenu. Šteta što smo opet morali da igramo produžetke, ali hvala Bogu da nije otišlo do penala. Pokazali smo karakter. Tri puta smo se vraćali iz rezultatskog minusa i vjerovali smo i ovaj put da ćemo se vratiti", rekao je Modrić, prenose hrvatski mediji. 

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale Svjetskog prvenstva, pošto je sinoć u Moskvi pobijedila selekciju Engleske sa 2:1, poslije produžetaka.

"Ne želimo da stanemo, jer smo mi ovdje došli po nešto više. Nijesmo davali nikakve najave, bili smo skromni i išli korak po korak, ali u nama je vjera bila ogromna. Od kad sam u reprezentaciji nijesam osjetio ovakvu vjeru u saigračima", rekao je Modrić. 

Hrvatsku u finalu očekuje Francuska. Ta utakmica je na programu u nedjelju od 17.00.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.