Zaev: Raduj se Makedonijo!
Zoran Zaev

Povodom NATO poziva

Zaev: Raduj se Makedonijo!

"Raduj se Makedonijo! Vrata ka našem punopravnom NATO članstvu su otvorena", napisao je juče makedonski premijer Zoran Zaev na svom Fejsbuk profilu neposredno pošto je NATO pozvao Makedoniju da počne pristupne pregovore.

Zaev je napisao da su danas "partneri i prijatelji" Makedoniji odali priznanje.

"Prepoznata je jaka posvećenost, ispunjeni su svi kriterijumi. Danas je veliki, istorijski dan za Republiku Makedoniju", napisao je Zaev i obećao da će vlada donositi dobre vijesti i u periodu koji slijedi u interesu svih građana.

NATO je juče uputio poziv Makedoniji za početak pregovora o članstvu čim se ispuni dogovor s Grčkom o imenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.