Đoković danas sa Nišikorijem: Osjećam se dobro psihički i fizički, idem korak po korak
Đoković

Vimbldon

Đoković danas sa Nišikorijem: Osjećam se dobro psihički i fizički, idem korak po korak

Danas su na programu četvrtfinalni mečevi na Vimbldonu, a Novak Đoković se od 14.00 na Centralnom terenu sastaje sa Nišikorijem.

Protiv Japanca ima skor 13:2, a dobio ga je već dva puta ove sezone, na mastersima u Rimu i Madridu.

- Ne osvrćem se na odluke organizatora, ne mogu da utičem na to na kom terenu ću igrati. Važno je da nisam izgubio mnogo energije u prethodnom kolu. Sviđaju mi se moje šanse u meču sa Nišikorijem. Osjećam se dobro psihički i fizički. On voli velike duele i tada igra najbolji tenis. Ne gledam mnogo unaprijed, na eventualni okršaj sa Rafom u polufinalu. Idem korak po korak -rekao je Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.