Vaterpolisti spremni za početak EP: Puni motiva i želje da naprave dobar rezultat
Foto: AA

Vaterpolisti spremni za početak EP: Puni motiva i želje da naprave dobar rezultat

Crnogorska vaterpolo reprezentacija provodi završne pripreme uoči polaska za Barselonu, gdje će se od 15. do 28. jula održati Evropsko prvenstvo za vaterpoliste. Iz tabora crnogorske selekcije poručuju da imaju dovoljno samopouzdanja koje je neophodno za velika takmičenja, kako bi ostvarili dobar rezultat.

Šampionat će biti odigran od 15. do 28. jula, a crnogorski vaterpolisti igraće u grupi s Francuskom, Maltom i Španijom. 

Crnogorski vaterpolisti u Barselonu putuju u subotu, a prvi meč, s Francuskom, odigraće u ponedjeljak. Za 20. jul zakazan je duel s Maltom, dok će se dva dana kasnije sastati sa Španijom. 

2018071023137746635487980Web

Selektor Vladimir Gojković kazao je da je EP u Barseloni najvažnije vaterpolo takmičenje ovog ljeta. 

"Ulazimo u sam finiš priprema, dugo smo na okupu. Radili smo dobro, odrađeno je dosta od onoga što smo planirali. Imali smo i dva nastupa, koja su prošla dosta dobro i ulila nam dozu samopouzdanja. Očekuje nas završni čin, najvažnije takmičenje za ovo ljeto. Pokušaćemo da iskoristimo posljednjih 5-6 dana i nastavimo sa onim igrama koje smo pružali u proteklom periodu", kazao je Gojković. 

Kapiten Draško Brguljan je kazao da su crnogorski vaterpolisti dobro spremili i da evropski šampionat dočekuju poslije dobro odigrana dva turnira. 

"Stekli smo samopouzdanje, neophodno pred veliko takmičenje. Možemo da obećamo da ćemo dati svoj maksimum u svakoj utakmici od Francuske na startu, preko Malte i Španije u grupi do same završnice. Motivisani smo i imamo veliku želju da napravimo dobar rezultat", kazao je Brguljan. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.