Ubistvo studenta u Zemunu, uhapšen tranvestit
Goran A.

Bili u ljubavnoj vezi

Ubistvo studenta u Zemunu, uhapšen tranvestit

Goran A. (34) glavni je osumnjičeni za ubistvo studenta Marka Radovića, koji je od ubodnih rana iskrvario u Zemunu u Ševinoj ulici. U pitanju je transrodna osoba.

Ubistvu su najvjerovatnije prethodile svađa i tuča između napadača i žrtve u stanu, koji je Marko iznajmljivao. Napadač je na Marka krenuo nožem, zbog čega mladić izlazi u dvorište ispred kuće.

O krvavom jurenju po dvorištu svjedoče brojni tragovi i lokve krvi po zidovima okolnih kuća i vrata dvorišta. Žrtva i ubica bili su navodno u ljubavnoj vezi.

Goran A. je nakon zločina pobjegao, ali je brzom i efikasnom akcijom policije pronađen i uhapšen.

7fRk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWXpZN01EQV8vMGFlMDNmOTYzNWY3NDZhZThkOTk2M2Q1YzkxYzE2YjAuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Marko Radović

Radović se u Ševinu ulicu u Zemunu doselio prije četiri godine kada je počeo studije u Beogradu. Živio je sam i mirno kao podstanar.

Komšije pretpostavljaju da je bio pri kraju studija, a oni koji žive u kućama u zajedničkom dvorištu, o Marku imaju samo riječi hvale.

Izvor: Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.