Dječijem domu u Bijeloj uručena donacija kompanije
Vladimir Delić

350 jastuka i 80 badem mantila

Dječijem domu u Bijeloj uručena donacija kompanije "Beppler&Jacobson Montenegro"

Dječijem domu "Mladost" u Bijeloj uručena je donacija od 350 jastuka i 80 badem mantila. Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija kompanije "Beppler&Jacobson Montenegro", u čijem su vlasništvu hoteli „Avala Resort&Villas“ i “Bianca Resort & Spa”, saopštila je PRiSMA – korporativne komunikacije, ovlašćena agencija za odnose sa javnošću kompanije "Beppler&Jacobson Montenegro".

Na ovoj donaciji zahvalio se  Vladimir Delić, direktor Dječijeg doma "Mladost", rekavši koliko su ovakvi brižni gestovi bitni za  mališane i štićenike jedine ustanove u Crnoj Gori za djecu bez roditeljskog staranja.

„Vrlo značajno i vrlo bitno je za nas jer su nam te stvari poput: jastuka, posteljina i peškira... jako potrebne. Koliko sjutra sve što su nam donirali će već biti u upotrebi, jer zbog prirode naše ustanove, mogu reći da nam to spada u svakodnevni potrošni materijal. Kod najmlađih je pogotovo neophodno što više i češće mijenjati sve kako bismo djeci obezbijedili dobru higijenu. Ovo nije prvi put da nas se sjete iz kompanije 'Beppler&Jacobson Montenegro', te bih htio i da im se posebno zahvalim što su nam poklonili ovu za nas veoma korisnu i značajnu opremu“, navodi Delić.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.