Video koji pokazuje koliko je težak zadatak spasioca na Tajlandu

Opasan put do površine

Video koji pokazuje koliko je težak zadatak spasioca na Tajlandu

Spasioci na Tajlandu imaju jako težak zadatak ispred sebe – uske i mračne tunele kroz koje moraju da se provuku samo da bi stigli do dječaka zarobljenih u pećini. Povratak je još teži, a ovaj video najbolje pokazuje koliko je opasan put do površine.

Ne samo da moraju sami ponovo da se provlače kroz mutnu vodu i nepristupačan teren, već moraju na površinu da izvuku dječake koji ne znaju da plivaju.

Kroz ove tunele ronioci dječake vode ka površini vezane konopcima. Za sada njih osmorica uspješno su izvedeni na površinu, a u pećini je ostalo još četiri dječaka i njihov trener.

Akcija spasavanja trajaće i sjutra, što zavisi od brzine kojom budu izvačili dječake. Spasioci se trkaju i sa kišom i sa mrakom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.