Nikad ne biste pogodili: Muškarce najviše privlače žene sa ovom vještinom
Ilustracija

Nikad ne biste pogodili: Muškarce najviše privlače žene sa ovom vještinom

Istraživanje sprovedeno na 6 000 samaca u 11 zemalja svijeta pokazalo je da muškarce privlači jedna neobična ženska vještina.

Iako bi sad mnogi zagovornici patrijarhata pomislili da je riječ o kuvanju i održavanju domaćinstva, riječ je o poznavanju što više stranih jezika.

Studiju je sprovela mobilna aplikacija za učenje stranih jezika Babble i dokazuje da smo svestrani, zainteresovani za usvajanje novih znanja i vještina, te volimo da radimo na sebi.

Znanje stranog jezika takođe je znak inteligencije, a inteligencija se najčešće i traži kod partnera.

"Nije nikakvo iznenađenje da je u 2018. godini, u globalnom društvu sposobnost govora drugim jezicima tako važna kvaliteta", istakla je Julie Hansen ispred kompanije Bubble.

Među tri najatraktivnija jezika ispitanici u istraživanju naveli su francuski, italijanski i španski jezik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.