Ivica Dačić i Lepa Brena pjevali ambasadorima, Palma pjevačicu učio kik boksu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Nakon meča u Jagodini

Ivica Dačić i Lepa Brena pjevali ambasadorima, Palma pjevačicu učio kik boksu (VIDEO)

Svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i reprezentacije Turske, ministara u Vladi Srbije, ambasadora i drugih gosti, poslije meča koji je održan u Jagodini, prisustvovala je i Lepa Brena, koja je prethodno održala koncert u hali sportova JASSA u Jagodini u sklopu 21. međunarodnog kik boks meča povodom slave Svetog Jovana.

Domaćin ove manifetscaije Dragan Marković Palma, kao iskusan poznavalac ovog sporta, obučavao je Brenu tehnikom kik boksa, udarcima rukom i nogom, pišu Večernje Novosti.

Estradna zvijezda je tom prilikom rekla da će postati član kik boks kluba Palmini Tigrovi.

"Brena je veoma brzo savladala osnove tehnike kik boksa. Zato nemoj da se neko iznenadi ako na narednom meču 7. jula 2019. godine, Brena bude u sastavu Palminih tigrova" rekao je Marković, prenose Novosti.

Prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić i Lepa Brena zapjevali su predstavnicima diplomatskog kora.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.