Papa Franja tješi Brazilce zbog ispadanja: Budite hrabri! Biće prilike
Papa Franja

Promoviše vrijednosti sporta

Papa Franja tješi Brazilce zbog ispadanja: Budite hrabri! Biće prilike

Papa Franja pokušao je da utješi Brazilce kojima je teško palo ispadanje njihove reprezentacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Papa Franja, Argentinac koji prati fudbal, primijetio je na jučerašnjoj misi među okupljenima na Trgu Sv. Petra veliki broj brazilskih zastava.

"Vidim mnogo brazilskih zastava: Budite hrabri! Biće prilike", rekao je papa, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP.

Brazil, petostruki svjetski šampion izgubio je od Belgije u četvrtfinalu Mundijala i tako je eliminisan iz daljeg takmičenja.

Papa Franja, koji često prima nacionalne fudbalske reprezentacije, ima kolekciju poklonjenih dresova, a promoviše i vrijednosti sporta naročito među mladima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.