Hrvati pobjedu posvetili - Ukrajini?(VIDEO)
Foto: Screenshot

Hrvati pobjedu posvetili - Ukrajini?(VIDEO)

Fudbaleri Hrvatske burno su proslavili plasman u polufinale Mundijala, a najviše pažnje privukao je video u kojem Domagoj Vida i član stručnog štaba Ognjen Vukojević provociraju domaćina Mudijala povicima "Slava Ukrajini" i "Ovo je pobjeda za Ukrajinu".

Fudbaleri Hrvatske burno su proslavili plasman u polufinale Mundijala, opet je u svlačionici bila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, opet su se slušale Tompsonove pjesme, a ovaj put bilo je političkih provokacija prema rivalu koga su eliminisali u četvrtfinalu - Rusiji.

Naime, Domagoj Vida i nekadašnji reprezentativac, a sada član stručnog štaba Ognjen Vukojević, pobjedu su posvetili Ukrajini, gdje su svojevremeno igrali za Dinamo iz Kijeva.

Na društvenim mrežima pojavio se snimak gdje Vida uzvikuje "Slava Ukrajini", a Vukojević "Ovo je pobjeda za Ukrajini, za Dinamo".

Fifa je saopštila da "istražuje različite navode koji su pristigli nakon meča i da prikuplja eventualne dokaze u vezi sa ovim slučajem. Dok se ne prikupe svi podaci i ne procijene o čemu se tačno radi neće dalje komentarisati".  

Hrvatska će u polufinalu Mundijala 11. jula igrati protiv Engleske u Moskvi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.