Uhapšen Podgoričanin: Udario u stub, fizički napao policajce, pa mu pronašli heroin
ilustracija

Trebinje

Uhapšen Podgoričanin: Udario u stub, fizički napao policajce, pa mu pronašli heroin

Podgoričanin S.B. (44) fizički je napao policijske službenike u centru Trebinja, a tom prilikom dva policajca lakše su povrijeđena.

Napad se dogodio nakon što je Podgoričanin juče ujutro izazvao saobraćajnu nezgodu i udaljio se sa lica mjesta, a policajci su zadobili povrede ruku i nogu, a jednom je povrijeđena i donja usna.

"S.B. se nakon što je udario u stub ulične rasvjete udaljilo u nepoznatom pravcu. Policajci su ga pronašli u 11,30 časova u Njegoševoj ulici u Trebinju gdje su ga uhapsili, nakon čega su pretresom pronašli 1,2 grama praškaste materija, braon boje, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin i 0,6 grama zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana", saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje

Prema njihovim riječima, protiv S.B. će nakon kompletiranja predmeta biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo "Napad na službeno lice u vršenju službene radnje", kao i Zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.